Wij zijn al 22 jaar werkzaam in deze sector. In 1995 hebben we deze stap genomen om als eenmanszaak een glazenwasserij te beginnen. Korte tijd hierna is het een familiebedrijf geworden, door er een VOF van te maken. Toevoeging van de echtgenote en enkele jaren later de dochter en enkele personeelsleden.

We hebben door de jaren heen een uitgebreide scala aan bedrijven  aan ons klantenbestand toegevoegd, van klein bv. 300 vierkante meter tot verzamelgebouwen boven de 3000 vierkante meter, onder andere :

  • Arqiz (bloemen en planten inkoopcentrum)  –> ruim 25 jaar werkzaam
  • Parochie de goede herder (katholieke kerken) –> 19 jaar werkzaam
  • EZcompany (IT bedrijf)  –>  10 jaar werkzaam
  • PauwR (IT bedrijf) –> 13 jaar werkzaam
  • myPOS (mobiele pinapparaten) -> 5 jaar werkzaam

Dit is enkel een kleine greep uit de verschillende projecten waar wij werkzaam voor zijn.

Het belangrijkste verschil van ons bedrijf tegenover andere schoonmaakinstanties is onze persoonlijke aandacht voor de wensen en verlangens van elk afzonderlijke klant.
Het grote voordeel van ons bedrijf is dat er het gehele jaar door dezelfde personen aanwezig zijn en niet zoals in grote bedrijven constant verschillende werknemers over de vloer.
Wij verzorgen e.v.t. ook de facilitaire benodigdheden en andere huishoudelijke taken.

Waarom de Jongh ?

Schoonmaken is fysiek zwaar werk, tillen, bukken, kracht zetten en op ladders klimmen.
Het vereist de nodige voorzorgsmaatregelen om dit werk goed, snel en veilig te kunnen doen. Materiaalkeuze en kennis van zaken zijn daarbij onontbeerlijk. Ook dient schoonmaakwerk frequent te gebeuren. Deze combinatie van factoren maakt dat u er wellicht zelf vaak geen zin in of geen tijd voor hebt. Helaas weet u ook dat u niet om schoonmaak heen kunt.

In schoonmaakbedrijf de Jongh vindt u een prima partner. Uw werkruimte is in veilige handen : we werken uitsluitend met mensen die hun vak verstaan en waken over uw privacy. We zijn flexibel, loyaal en ten alle tijden bereid wat meer te doen dan u misschien gewend bent.