Al 5 jaar naar volle tevredenheid

We maken nu vijf jaar naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Johan en zijn geweldig
team.
In 2016 verkochten we met een klein team onze myPOS pinautomaten. Die groei was voor De Jongh
Schoonmaakbedrijf een appeltje-eitje.
Het enthousiasme en de heerlijke vriendelijkheid zijn gebleven. Dat alles na jullie bezoek weer spik &
span is ook.
Op naar de volgende vijf jaar.

Tot onze volle tevredenheid

Beste heer de Jongh, beste Johan,

Sinds de opening van onze nieuwe bedrijfsruimte hier aan de Poppelseweg, in april 2019, zorgt jouw bedrijf er voor dat het schoon en hygiënisch is en blijft.

Je regelt de schoonmaak, samen met je medewerkers, tot onze volle tevredenheid: de communicatie verloopt prettig, onze bedrijfsactiviteiten worden er niet door gehinderd en mochten er eens bijzonderheden zijn, dan worden die in onderling overleg soepel opgelost.

Ik beveel jou en jouw bedrijf dan ook van harte aan bij eventuele nieuwe cliënten van je. Desgewenst mag men mij daarover uiteraard ook telefonisch benaderen, of bij mijn afwezigheid vragen naar Wincky Choy.

Fijne mensen om mee samen te werken

Uitstekende service door schoonmaakbedrijf De Jongh.

Een vriendelijk en vrolijk team die duidelijk streeft naar een optimaal schoon resultaat en een tevreden klant

Communicatie en afstemming over hun  inzet en onze wensen verloopt prima.

Fijne mensen om mee samen te werken.

Prettige relatie

“Al jarenlang genieten wij van een fijne samenwerking met De Jongh V.O.F., de schoonmaakwerkzaamheden worden altijd naar tevredenheid uitgevoerd. Naast de reguliere werkzaamheden voeren zij ook regelmatig op eigen initiatief extra periodieke werkzaamheden uit.

Ook in de periode dat wij middenin een verhuizing zaten dachten ze goed met ons mee en pakten ze extra werkzaamheden direct op.

De Jongh stelt zich altijd flexibel op, werken hard en effectief en zijn betrouwbaar. Zij ontzorgen ons volledig op zowel de schoonmaakwerkzaamheden binnen ons pand als aan de buitenzijde van het pand. Wij hopen hierom dan ook deze prettige relatie voor een lange periode voort te zetten.”

Betrouwbaar en professioneel

ezCompany is al meer dan 10 jaar een zeer tevreden klant van De Jongh Schoonmaak. Ze zijn betrouwbaar en professioneel. Dankzij De Jongh hoeven wij ons nooit zorgen te maken over een schoon kantoor.

Zelfs op zondag

Sinds begin jaren negentig draagt de Jongh zorg voor de schoonmaak van onze kantoren, kantine, toiletten en bedrijfshallen. Dit gebeurt zowel tijdens als buiten onze openingstijden en indien gewenst zelfs op zondag.

Een en ander geheel naar onze tevredenheid

nauwgezet – flexibel

De firma De Jongh, Johan en Amanda, verzorgen al sinds jaar en dag het schoonmaakwerk in onze Petrus en Pauluskerk en in de pastorie. Ze doen dat zeer nauwgezet en met kennis van zaken. Ze zijn flexibel als het gaat om het maken van afspraken, maar daarbij komen ze hun afspraken ook steeds na. De kerk en pastorie zien er dan ook steeds spik en span uit. Naast dat ze het onderhoud heel goed verzorgen, zijn ze ook zeer vriendelijk en hartelijk in de omgang. Het is steeds probleemloos en juist zeer prettig geweest, al die jaren dat ze hier actief zijn.